Ňam Ňam Ňews

Lokálnější surovinu pro naši zmrzlinu byste už těžko hledali :-) Začátkem června jsme vyrazili za humna pro dobře nakvetlé květy bezu a náš záměr byl jasný: vyrobit pro vás sezónní bezinkovou zmrzlinu Bombato.

Po sklizni jsme se hned pustili do zpracování, jehož hlavní fází je macerování. Důležité je přitom dobře trefit dobu a teplotu, ale s tím jsme si jako zkušení zmrzlináři poradili.

No a pak už jen trošičku dosladit, aby byla chuť příjemná, lehounce zahustit, aby zmrzlina držela tvar... šup do mrazáku a pak už naservírovat. Tak přijďte do našich prodejen ochutnat na dřeň lokální bezinkovou zmrzlinu, zvanou též familiérně bezinečka :-)

Prohlédněte si více fotek, co se s květy dělo.

Všechny fotky jsou originál Ňam Ňam

Naše dobroty vám z monitoru nebo displeje nevypadnou… Tak nechte klikání a přijďte si odpočinout za námi do ŇAM ŇAM CAFE! :-) Těšíme se na vás!