Vaříme prvotřídní domácí zmrzlinu Bombato a pečeme lahodné dorty a zákusky. V naší vymazlené kavárně ŇAM ŇAM CAFE na Kladně vám k tomu připravíme i vynikající kávu. Dobroty rozvážíme dalším podnikům v okruhu 100 km od Prahy.
Jsme rodinná firma s více než 20letou tradicí. Věříme v kvalitní řemeslo a jsme pyšní na naše šikovné cukrářky i všechny ostatní, kteří u nás každý den tvoří ňam ňam život.
Ve Velké Dobré kavárně (v naší domovské obci Velká Dobrá) pro vás čas od času chystáme gurmánské akce. Máme za sebou například několik degustačních večerů s dobrým vínem a specialitami ze Španělska nebo třeba valentýnský brunch ve stylu britského čaje o páté.
Mrkněte na náš Facebook na fotografie.
V tradici příjemných odpolední a večerů plánujeme pokračovat. Nejnověji vás tak zveme na večer Nevinně o víně III, kde na vás čeká degustační menu minitataráčků s vinným párováním – opět pod vedením sommeliéra Jaroslava Procházky.
Těšíme se na vás v sobotu 4. března 2023. Přijít můžete kdykoliv mezi 16:30 a 18. hodinou. Po 20. hodině večer pokračuje volně v nevinném rytmu s vínem a tapas. Doporučujeme si rezervovat místo. Podrobnosti v pozvánce & menu.
A jakmile se oteplí, těšte se na zmrzlinové degustace.
Rok 2022 je za námi. Nebyl lehký, ale snad o to více je důležité si občas najít chvilku radosti a odpočinku. A o to jsme se snažili – dělat vám život trochu sladší.
V roce 2022 jsme pro vás otevřeli Velkou Dobrou kavárnu a těší nás, že se pro mnohé z vás stala oblíbeným místem na snídani, kávu a něco sladkého nebo na sklenku vína. I v roce 2023 chystáme ve Velké Dobré kavárně gurmánské večery. Všechny novinky sledujte na facebookové stránce Velké Dobré kavárny. Připomínáme, že nás najdete jen kousíček od dálnice D6, v obci Velká Dobrá u kruhového objezdu. Z Kladna i z Prahy jste u nás cobydup.
Voňavou kávu, naši zmrzlinu Bombato a dorty pro vás máme i nadále v ŇAM ŇAM CAFE v Amálské ulici na Kladně. V listopadu oslavíme 10 let od otevření kavárny.
V roce 2023 bude slavit naše rodinná firma ŇAM ŇAM 30 let od svého založení. Těšíme se, že u toho budete s námi.
I když se to zatím ještě nezdá, léto je za kopečkem a naše řemeslná zmrzlina značky Bombato může být dalším lákadlem pro zákazníky i ve vaší kavárně, cukrárně, bistru, prodejně nebo restauraci. Spojením se značkou Bombato vsadíte na dobrou kartu: zmrzlina Bombato byla v roce 2021 oceněna jako druhá nejlepší zmrzlina v Evropě na soutěži Gelato Festival World Masters. Porotci – mistři italského gelata – ji poslali do světového finále mezi 28 nejlepších zmrzlin.
Nebojte se začít s Bombatem, se vším vám poradíme. Vyrábíme luxusní druhy jako Královský nugát, Toskánské tiramisu nebo Rakytník na pomerančích, ale také oblíbenou klasiku – Pravou čokoládu, Bombato jahodu nebo Voňavou vanilku. A nikdy u nás nesmí chybět Letní hruška, oceněná na zmíněné soutěži.
Tramtadadá! Máme radost: otevřeli jsme pro vás Velkou Dobrou kavárnu. Název odkazuje ke jménu naší domovské obce, Velké Dobré (cobydup za Prahou kousek od D6), a taky k tomu, že jsme ji budovali tak, aby vám u nás bylo dobře.
Dali jsme si – ve spolupráci s řadou velmi šikovných českých řemeslníků – extra záležet na interiéru, aby u nás ladil celek i detaily a abychom do Velké Dobré přinesli zajímavý design a neotřelá architektonická řešení. Stejně tak jsme pro Velkou Dobrou kavárnu připravili velkou dobrou sedmičku dezertů založenou na originálních recepturách a těch nejlepších surovinách. V designu i cukrařině prostě spojujeme opravdové řemeslo i poctivé materiály/suroviny.
Přijďte se k nám podívat, ať už jste zblízka či zdaleka. Najdete nás na adrese Kladenská 120, u kruhového objezdu ve Velké Dobré. Zaparkovat můžete přímo před prodejnou anebo na nedalekém větším parkovišti v ulici Karlovarská.
Otevírací doba: pondělí: 13:00–19:00; úterý–čtvrtek: 9:00–19:00; pátek–sobota: 09:00–22:00; neděle: 9:00–19:00.
Náš úspěch v soutěži Gelato Festival World Masters přinesl vlnu mediálního zájmu ;-) Velký článek o naší rodinné firmě vyšel například v Hospodářských novinách. Tématu se věnoval třeba i Kladenský deník nebo Kladenské listy. Několikrát jste mohli šéfzmrzlinářku Martinu Březinovou slyšet v rozhlase, třeba na ČRo Region.
Hned dvakrát jsme na Velké Dobré hostili Českou televizi. Nejprve v ranním vstupu ve vysílání Studia 6 a pak přijel zachytit příběh ŇAM ŇAM štáb magazínu Gejzír. Na reportáž, kde je řeč nejen o zmrzlině, ale i o počátcích naší firmy a našem životě, se můžete podívat zde.
Natáčení i všechny rozhovory jsme si užili. Jsme rádi, že se o kvalitní zmrzlině více mluví. Dobrá zmrzlina navíc není jen letní záležitost, ale dobrota, kterou si můžete dopřávat po celý rok – teď pro vás máme třeba i podzimní zmrzliny.
Těšíme se, že se za námi zastavíte v ŇAM ŇAM CAFE na Kladně nebo na Zastávce ve Velké Dobré. A pokud sami máte cukrárnu, kavárnu či restauraci a chcete naši zmrzlinu nabízet i svým hostům, mrkněte sem.
Tak to je pecka! Radujeme se z velkého úspěchu naší šéfzmrzlinářky Martiny Březinové! Po úspěchu v národním kole zmrzlinářské soutěže se jí dařilo i na evropském finále Gelato Festival World Masters. V silné konkurenci 28 účastníků ze 17 zemí se umístila na 2. místě a postupuje do finále mezi nejlepší zmrzlináře světa!
Porotu složenou z italských mistrů gelata zaujala naše zmrzlina Letní hruška, která si v jednom z bodových hodnocení vysloužila dokonce i výjimečnou desítku!
Evropské finále probíhalo kvůli epidemickým opatřením online, takže to vůbec nebylo jednoduché – zmrzlinu jsme museli do Bologne poslat mrazicím expresem, její výrobu přiblížit videem a pak odpovídat online na otázky poroty.
Děkujeme všem za podporu! Zmrzlinu děláme hlavně pro vás. A tak se těšíme, že se u nás v ŇAM ŇAM CAFE nebo ve Velké Dobré zastavíte a ochutnáte třeba právě Letní hrušku.