Vaříme prvotřídní domácí zmrzlinu Bombato a pečeme lahodné dorty a zákusky. V naší vymazlené kavárně ŇAM ŇAM CAFE na Kladně vám k tomu připravíme i vynikající kávu. Dobroty rozvážíme dalším podnikům v okruhu 100 km od Prahy.
Jsme rodinná firma s více než 20letou tradicí. Věříme v kvalitní řemeslo a jsme pyšní na naše šikovné cukrářky i všechny ostatní, kteří u nás každý den tvoří ňam ňam život.
Prožít léto anebo dokonce celý rok ve světě chutí, voňavé kávy a zmrzliny... to vůbec není špatné! Uvažujete-li o nové práci, měli byste vědět, že u nás v ŇAM ŇAM teď hledáme nové kolegyně a kolegy na brigádu či HPP.
Nadšení pro zmrzlinu a zručnost velkou výhodou a naučíme vás i vychytávky jako na fotce V našem fajn kolektivu se můžete ujmout těchto rolí:
Proč pracovat právě u nás? Tady je pár odpovědí. Detaily o jednotlivých pozicích si přečtěte tu. Těšíme se na vás!
Bonjour! Oznamujeme s radostí, že rodina Bombato se rozrůstá o další chuť. Tentokrát se těšte na sladkou Francii se špetkou soli. Nemusíte se bát, že by sůl zmrzlině dominovala: převládá chuť karamelu, který zjemňuje smetana a trocha soli jen umocňuje souhru chutí. Bretaňský slaný karamel budete moci již brzy ochutnat v ŇAM ŇAM CAFE a možná přijde i malé překvapení – sledujte náš Facebook.
Nováčka v naší nabídce doporučujeme také našim odběratelům z řad restaurací a kaváren, protože tuto zmrzlinu můžete servírovat jak samostatně, tak díky ní vyšperkujete vaše dezerty. Slaný karamel si velmi dobře rozumí s ořechy (zejména vlašskými) a s čokoládovými dezerty.
Důkaz? Fotka výše: Bombato Bretaňský slaný karamel v karamelové kleci s chlebem z vlašských ořechů a s čokoládovou omáčkou.
Naší prémiové zmrzlině Bombato věnujeme výjimečnou péči. Nejen při výběru surovin a v ŇAM ŇAM zmrzlinovém království, ale také na její další cestě za spokojeným konzumentem. A právě od toho je tu Bombator Radek Skůpa, zmrzlinářský poradce a kuchař.
Restauracím tak nabízíme servis, který v Česku není moc běžný: Bombator pomáhá zakomponovat Bombato zmrzliny do menu. „Zájemce o Bombato z řad šéfkuchařů a majitelů či provozních restaurací zvu na degustaci a společně vymýšlíme, jak zmrzlinou menu povýšit.“ To je výhoda pro restaurace, které kouzlo zmrzliny teprve objevují.
Zmrzlina má totiž celoroční využití a dezerty to jen začíná! Překvapte své hosty zmrzlinou v předkrmu nebo hlavním chodu. Jste z branže a vrtá vám to hlavou? Volejte Bombatora: 604 796 515.
Hledáme nové posily! Ale to možná nejdůležitější vám povíme už teď: proč stojí za to pracovat v našem sladkém světě?
1) Vaším oborem bude sladký svět poctivých dortů a zmrzliny
Uvidíte, že váš/náš obor vám bude leckdo závidět… Děláme samé dobroty – poctivě, dlouho a dobře. Naší prací lidem zpříjemňujeme život: naše výrobky tvoří kulisu rodinných setkání, rande nebo prostě obyčejných dnů, kdy se lidé chtějí odměnit nebo si vylepšit náladu. Zmrzlina, dorty, quiche – to jsou pozitivní emoce.
Kdy naposled jste někomu poslali pohled „jen tak“? Ručně psaný pohled, to je něco jiného než rychlé sms... U nás, třeba nad šálkem dobré kávy, můžete v klidu popřemýšlet, komu tak uděláte radost a překvapíte ho sladkým pohledem.
Vybírat můžete ze tří motivů: zimní koláč a zátiší s dortíkem a kávou nafotila Pavla Sirůčková a stylizovaný obrázek naší kavárny vytvořil Jiří Brynda. A co napíšete na druhou stranu, to už je na vás. Známky máme a když budete chtít, postaráme se i o odeslání.
Mimochodem, pohledy z kavárny byly jedním z překvapení našich 4. ňamrozenin. Už jste viděli fotky?