Vaříme prvotřídní domácí zmrzlinu Bombato a pečeme lahodné dorty a zákusky. V naší vymazlené kavárně ŇAM ŇAM CAFE na Kladně vám k tomu připravíme i vynikající kávu. Dobroty rozvážíme dalším podnikům v okruhu 100 km od Prahy.
Jsme rodinná firma s více než 20letou tradicí. Věříme v kvalitní řemeslo a jsme pyšní na naše šikovné cukrářky i všechny ostatní, kteří u nás každý den tvoří ňam ňam život.
Hned čtyři naše výrobky zabodovaly v soutěži Potravinářský výrobek Středočeského kraje 2015. Ocenění získala zmrzlina Bombato s příchutí královského nugátu, její sesterská sezónní příchuť hřejivý zázvor, charme panna cota s čokoládou a pistáciemi a nakonec špičkový řez. Z certifikátů máme radost a zveme vás do ŇAM ŇAM CAFE nebo některého z našich stánků, abyste se přesvědčili, že na dobroty máme "papíry" zaslouženě ;-) Ocenění od vás, našich milých zákazníků, si totiž vážíme neméně!
Srdečný pozdrav z Malého Přítočna vám posílá velký Vašek aneb už i tady máme ode dneška otevřeno Mrkněte na ŇAM ŇAM mapu zmrzlin, ať víte, kde všude si můžete pochutnat.
Přijďte se podívat na pěkné fotky a pomozte nám vybrat tu, která bude ozdobou naší kavárny. Výstava fotografií Pavly Sirůčkové s názvem Fotopříběhy aneb Káva o šesté u nás probíhá až do 10. června 2016. Po celou dobu můžete zde na webu hlasovat o nejhezčí fotografii: čím více hvězdiček, tím hezčí fotka. U příležitosti výstavy jsme také upekli speciální Ňam Ňam fotodortík. Jeho nákupem podpoříte spolek Taška Kladno, v němž rozdávají radost umělci s mentálním postižením.
Dát si dobrou točenou nebo kopečkovou zmrzku jen tak cestou? Jestli si takhle rádi zpříjemníte cestu ze školy, z práce anebo prostě jen víkendový výlet, tak máme dobrou zprávu: otevíráme naše sezónní stánky. Najdete je na Americe (už otevřeno), v Malém Přítočně (od 15. dubna) a v Kladně na Kovárně (stánek je aktuálně uzavřen). Vítáme cyklisty, pěší výletníky, automobilisty (parkování no problem), motorkáře, zkrátka všechny!
Buon appetito! Začátkem dubna jsme vyrazili na výpravu do země zmrzlině zaslíbené. Ve vesnici na úpatí horského masivu Marmolada v Itálii jsme servírovali místním labužníkům třeba Bombato jablečný sorbet v listovém těstě s marinovanými rozinkami a šlehačkou či královský nugát s jablečno-tvarohovou žemlovkou. A dostat pochvalu od Italů, kteří zmrzlinou žijí, to je malé vyznamenání, z něhož máme radost. Jak to vypadalo? Podívejte se na náš Facebook.
Zmrzlinová sezóna se blíží, a tak ožijí i naše stánky v Malém Přítočně a na Americe. Proto hledáme samostatné a zodpovědné brigádnice/brigádníky, kteří se umí hezky usmát na naše zákazníky, prohodí pár slov s malým dítětem i babičkou a mají chuť se učit něco nového. Máme pro vás práci mezi dobrotami, zajímavou odměnu a práci na krátký/dlouhý týden. Nástup je 1. dubna. Podrobnosti čtěte v sekci Přidejte se k nám.