Jak jsme vyráběli bezinkovou zmrzlinu

Tohle nás baví: udělat vám i nám radost sezónní zmrzlinou, zvláště, když máme krásné bezové květy co by kornoutkem dohodil. Tak jsme se do toho pustili. Jak ukazuje na fotkách zmrzlinář a kavárník Radek Březina: fáze 1 – sesbírat dobře nakvetlé květy, fáze 2 – navážit a připravit k další akci, fáze 3 – macerovat. Pak už jen dotvořit dle naší receptury a další fáze už je na vás. Přijít k nám a ochutnat.

Naše prodejny

Velká Dobrá kavárna

VELKÁ DOBRÁ

Kladenská 120

Po: 13:00–19:00
Út–Čt: 9:00–19:00
Pá–So: 9:00–21:00
Ne: 9:00–19:00

TAM CHCI ZAJÍT

ŇAM ŇAM CAFE

KLADNO

Amálská 2463

Po-Pá: 7:30–19:00
So: 9-19:00
Ne: 13-19:00

TAM CHCI ZAJÍT

ŇAM ŇAM zastávka

VELKÁ DOBRÁ

Velká Dobrá u kruháku

říjen–březen
zavřeno

duben–září
PO–NE: 10:00–18:00

TAM CHCI ZAJÍT