I když se to zatím ještě nezdá, léto je za kopečkem a naše řemeslná zmrzlina značky Bombato může být dalším lákadlem pro zákazníky i ve vaší kavárně, cukrárně, bistru, prodejně nebo restauraci. Spojením se značkou Bombato vsadíte na dobrou kartu: zmrzlina Bombato byla v roce 2021 oceněna jako druhá nejlepší zmrzlina v Evropě na soutěži Gelato Festival World Masters. Porotci – mistři italského gelata – ji poslali do světového finále mezi 28 nejlepších zmrzlin.
Nebojte se začít s Bombatem, se vším vám poradíme. Vyrábíme luxusní druhy jako Královský nugát, Toskánské tiramisu nebo Rakytník na pomerančích, ale také oblíbenou klasiku – Pravou čokoládu, Bombato jahodu nebo Voňavou vanilku. A nikdy u nás nesmí chybět Letní hruška, oceněná na zmíněné soutěži.
Číst dál: Zmrzlinu Bombato, 2. nejlepší zmrzlinu v Evropě, dovezeme i k vám
Tramtadadá! Máme radost: otevřeli jsme pro vás Velkou Dobrou kavárnu. Název odkazuje ke jménu naší domovské obce, Velké Dobré (cobydup za Prahou kousek od D6), a taky k tomu, že jsme ji budovali tak, aby vám u nás bylo dobře.
Dali jsme si – ve spolupráci s řadou velmi šikovných českých řemeslníků – extra záležet na interiéru, aby u nás ladil celek i detaily a abychom do Velké Dobré přinesli zajímavý design a neotřelá architektonická řešení. Stejně tak jsme pro Velkou Dobrou kavárnu připravili velkou dobrou sedmičku dezertů založenou na originálních recepturách a těch nejlepších surovinách. V designu i cukrařině prostě spojujeme opravdové řemeslo i poctivé materiály/suroviny.
Přijďte se k nám podívat, ať už jste zblízka či zdaleka. Najdete nás na adrese Kladenská 120, u kruhového objezdu ve Velké Dobré. Zaparkovat můžete přímo před prodejnou anebo na nedalekém větším parkovišti v ulici Karlovarská.
Otevírací doba: pondělí: 13:00–19:00; úterý–čtvrtek: 9:00–19:00; pátek–sobota: 09:00–22:00; neděle: 9:00–19:00.
Tak to je pecka! Radujeme se z velkého úspěchu naší šéfzmrzlinářky Martiny Březinové! Po úspěchu v národním kole zmrzlinářské soutěže se jí dařilo i na evropském finále Gelato Festival World Masters. V silné konkurenci 28 účastníků ze 17 zemí se umístila na 2. místě a postupuje do finále mezi nejlepší zmrzlináře světa!
Porotu složenou z italských mistrů gelata zaujala naše zmrzlina Letní hruška, která si v jednom z bodových hodnocení vysloužila dokonce i výjimečnou desítku!
Evropské finále probíhalo kvůli epidemickým opatřením online, takže to vůbec nebylo jednoduché – zmrzlinu jsme museli do Bologne poslat mrazicím expresem, její výrobu přiblížit videem a pak odpovídat online na otázky poroty.
Děkujeme všem za podporu! Zmrzlinu děláme hlavně pro vás. A tak se těšíme, že se u nás v ŇAM ŇAM CAFE nebo ve Velké Dobré zastavíte a ochutnáte třeba právě Letní hrušku.
Náš úspěch v soutěži Gelato Festival World Masters přinesl vlnu mediálního zájmu ;-) Velký článek o naší rodinné firmě vyšel například v Hospodářských novinách. Tématu se věnoval třeba i Kladenský deník nebo Kladenské listy. Několikrát jste mohli šéfzmrzlinářku Martinu Březinovou slyšet v rozhlase, třeba na ČRo Region.
Hned dvakrát jsme na Velké Dobré hostili Českou televizi. Nejprve v ranním vstupu ve vysílání Studia 6 a pak přijel zachytit příběh ŇAM ŇAM štáb magazínu Gejzír. Na reportáž, kde je řeč nejen o zmrzlině, ale i o počátcích naší firmy a našem životě, se můžete podívat zde.
Natáčení i všechny rozhovory jsme si užili. Jsme rádi, že se o kvalitní zmrzlině více mluví. Dobrá zmrzlina navíc není jen letní záležitost, ale dobrota, kterou si můžete dopřávat po celý rok – teď pro vás máme třeba i podzimní zmrzliny.
Těšíme se, že se za námi zastavíte v ŇAM ŇAM CAFE na Kladně nebo na Zastávce ve Velké Dobré. A pokud sami máte cukrárnu, kavárnu či restauraci a chcete naši zmrzlinu nabízet i svým hostům, mrkněte sem.
Víme, že kavárny, cukrárny, restaurace i další gastroprovozy to mají v současné době hodně těžké. Jsme však optimisté: blíží se léto a zmrzlina je jedním z produktů, které se přes okénko prodávají dobře. Pokud tedy ve vašem podniku chcete rozjet prodej zmrzliny anebo hledáte nového dodavatele, jsme tu pro vás.
V naší rodinné firmě vyrábíme řemeslnou zmrzlinu Bombato oceněnou titulem Gelato Festival Winner. Nabízíme desítky druhů, vybere si každý. A jestli s prodejem zmrzliny začínáte, se vším vám poradíme. Sami léta provozujeme kavárnu a víme co a jak.
Zavolejte nám:
Michal Březina, manažer prodeje, 774 564 289.